Storingen

Cv ketel staat in storing

Indien uw cv ketel niet functioneert en in storing staat dan is er op de huidige toestellen op het display een code te lezen. Deze code duidt het soort storing aan. 

 

Kijk in uw documentatie over de cv ketel of u zelf de storing kunt oplossen. Is dit niet mogelijk dan dient u een installateur in te schakelen. Vergeet dan niet om eventuele storingscode op te schrijven, dit helpt in de voorbereiding, zodat eventuele onderdelen gelijk kunnen worden meegenomen.

   
   
   
   
   

Soms kan het resetten voldoende zijn om weer gebruik te kunnen maken van uw toestel. Moet u echter geregeld resetten, voorkom dan onnodige schade en laat uw toestel tijdig nakijken.

Indien u hiermee de storing niet kunt verhelpen of bij twijfel is het verstandig de service monteur te bellen. Indien u een service abonnement heeft staat u vooraan in de rij. Heeft u geen service overeenkomst dan zal ik toch alles in het werk stellen u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Binnen de regio betaalt u tijdens normale werkuren het standaard tarief naast de voorrijkosten. Buiten de normale werkuren van mijn standaard tarieven zie het tarieven blad.

123 CV Service heeft een eigen storingsdienst. Afhankelijk van de storing zal ik trachten deze zo spoedig mogelijk te verhelpen. 

Telefoonnummer: 0683545427          E-mail: info@123cvservice.nl                  Erwin Stalder